Laman Informasi Isu Pendidikan Dan Prinsip Perakaunan

Pada mulanya tuantulis kurang yakin dengan program Emailtunai ni kerana tuantulis sudah banyak join program2 saperti ini tapi tak pernah menjadi kerana kurang sambutan. Entah macam mana hati naluri tuantulis pada hari itu teringin sangat untuk mencuba, lalu saya pun terus mendaftar.Bukannya banyak pun kena bayar..RM10 je. Lelap mata ajelah kalau hangus pun.

Setelah pembayaran tuantulis disahkan tuantulis terus menerima buku panduan Emailtunai dan mengikut arahannya. Seminggu kemudian, tuantulis menerima kejutan apabila membuka email tuantulis apabila terbaca message dari Maybank2u menyatakan RMxx telah dimasukkan keakaun tuantulis. Semenjak hari itu tuantulis terus mempromosikan link website Emailtunai saya dan sehingga hari ini terus mendapat pulangan yang membanggakan. Emailtunai memang hebat!!

Sekadar ingin berkongsi…kalau terasa nak join klik aje ikon dibawah. Tak paksa pun. Sekadar suka-suka aje.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: