Laman Informasi Isu Pendidikan Dan Prinsip Perakaunan

emailtunai
Seperti yang saya pernah beritahu dahulu..mula-mula sekadar cuba2 saja.. yela RM10 aje.. tak sangka pulak jadi income bulanan.. tak caya saya ada serta gambar print screnn affiliate saya…tak cuba tak tahu…
Biasanya jika anda ikuti panduan dengan betul dan teratur anda dengan mudah mendapat RM20 pada hari ke2 anda bermula. Jika sehari anda mendapat 100 email bermakna anda di jangka mendapat purata RM50.00 sehari. bergantung pada permintaan semasa.

Anda tidak perlu berurusan dengan mana – mana prospek kerana sistem Email Tunai akan membuat kerja bagi pihak anda. Tugas anda hanya membawa prospek ke laman web melalui Referrer Link anda sendiri. Selebihnya akan di lakukan secara automatik oleh sistem.

Kenapa anda patut sertai?

Sistem Email Tunai merekodkan penyertaan tinggi kerana cara menjana pendapatan ini amat mudah serta untuk menyertai anda hanya di kehendaki membeli satu salinan buku panduan emailtunai dengan harga RM10.00.

Ya RM10.00 sahaja

Dengan harga RM10.00 prospek dengan mudah menyertai Email Tunai melalui Referrer Link anda serta Email Tunai juga sediakan bantuan secara percuma bagi membantu anda yang baru dan kurang mahir atau pertama kali mencuba untuk menjana pendapatan sampingan di internet.

Dari RM10.00 ini Email Tunai akan mengambil RM5.00 untuk kos penyelangaraan sistem dan baki RM5.00 akan di bayar kepada referrer yang memperkenalkan anda kepada Email Tunai.

Begitu jugalah halnya bila anda memperkenalkan prospek baru nanti, RM5.00 akan di kreditkan ke akaun anda.

Untuk menyertai program ini anda tidak perlukan sebarang kemahiran dalam bidang IT. Cukup sekadar tahu asas pengunaan internet dan masa sekurang – kurangnya 1 jam sehari.

Bolehkah orang dari Indonesia, Brunei dan Singapura menyertai?

Ya boleh, Email Tunai juga mendapat permintaan dari 3 negara ini. Pembayaran komisen untuk anda yang berada di luar Malaysia adalah melalui cek yang akan di kirimkan ke alamat tempat tinggal anda setiap sebulan sekali dengan minima harus ada RM100 dalam akaun.

Adakah program ini sah?

Ya program ini sah kerana Email Tunai bukan skim cepat kaya atau pelaburan tetapi program pengiklanan untuk memperkenalkan produk Email Tunai kepada rakan – rakan anda atau prospek baru.

PERINGATAN: Program ini cuma program referrer/affiliate marketing yang biasa untuk mempromosikan produk terbitan Email Tunai dan pengiklan, tetapi konsep telah di ubah suai dengan “follow up” email kepada prospek bagi membantu rakan yang baru mencuba mendapatkan pendapatan pertama di internet.

Hanya sesuai untuk newbie atau anda yang baru pertama kali ingin mencari pendapatan internet. Email Tunai sediakan produk dan kaedah pemasaran, anda hanya perlu ikut sahaja untuk berjaya.

Mahu Signup/join Emai Tunai DISINI

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: