Laman Informasi Isu Pendidikan Dan Prinsip Perakaunan

Forum SMKLB

Buat guru, staf dan pelajar SMK Lui Barat yang ingin berforum bolehlah klik link dibawah bagi kita meluaskan pandangan, berkongsi ilmu, mendapatkan maklumat terkini dan pelbagai lagi topik yang diketengahkan.

Selamat Berforum.

TuanTulis

Sila Klik Disini

Comments on: "Forum SMKLB" (2)

  1. Hallo semua,asalamulaikum…huahuuuu..mano dio orang nyo sopi jo…aku rasa kita buat FORUM internet bisnes nak x..

  2. salam…

    Tak ade orang pun… camne nak berforum ni…

    Anyway, saya x-student SMLB SPM Y1996.. 5 Anggerik mase tu…

    kalau ada siapa2 yang kenal saya boleh lah email ke ami003us@gmail.com

    tuantulis ni macam senior saya dulu lah… betoi ke ? and naja95 ni pun rase2 macam kenal… kalau salah sorry lah ye…

    forum bisnes bagus… siapa yang nak mula…

    marilah berforum secara sihat yek ?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: